Putovanja

BANJA LUKA 04/06.09.2020

 BANJA LUKA

04/06.09.2020.

 

  1. dan Polazak u jutarnjim casovima. Putovanje ka Republici Srpskoj. Poseta etno selu ,,Stanišići,, ( Etno selo “Stanišići” osnovano je 2003. godine, zahvaljujući inspiraciji Borisa Stanišića. Više od nekoliko godina on je putovao po srpskim selima srednje Bosne u potrazi za starim kućama i predmetima koji će sačuvati predstavu o jednom vremenu i kulturi življenja sa kraja 19. i početka 20. veka. Rezultat je autentično planinsko selo u sred semberske ravnice). Nastavak putovanja ka Banja Luci. Dolazak u popodnevnim satima. Smestaj u hotel. Odlazak u razgledanje grada. (Upoznavanje panoramski sa znamenitostima Banja Luke : glavni gradski trg ,,Trg Krajine,, Gospodska ulica, Predsednicka palata, zgrada Vlade Republike Srpske, Pravoslavni hram Hrista Spasitelja, Katedrala Sv. Bonaventure, crkva Sv. Trojice,Banski dvor, Narodno pozorište, Muzej savremene umetnosti Republike Srpske i Muzej Republike Srpske, Gradska trznica, džamija Ferhadija ,tvrđava Kastel…).Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.

 

  1. dan Posle dorucka slobodno vreme ili mogucnost za fakultativni rafting Vrbasom. Povratak u hotel. Vecera sa muzikom.Nocenje.

 

  1. dan Dorucak. Napustanje hotela.Odlazak do samostana ,,Marija Zvijezda,, I obilazak (Samostan ,, Marija Zvijezda,, osnovan 1869 godine poznat je po bogatoj istoriji ali i po proizvodnji sira trapista koji je jedan  od retkih banjalučkih brendova koji se kvalitetom uspeo probiti na inostrana tržišta – mogucnost kupovine i degustacije). Polazak u popodnevnim satima ka Srbji.

 

 

 

CENA ARANZMANA:  79 eura

U dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

 

 

ARANZMAN OBUHVATA: 2 nocenja sa doruckom + vecera sa muzikom

u motelu ,, Dragana,,, prevoz komfornim autobusom,pratioca grupe, troskove organizacije aranzmana.

 

Aranzman ne obuhvata : rahting Vrbasom 40KM po osobi ili 21 eur

(u cenu je uključeno piće dobrodošlice,  oprema za rafting-neoprensko odjelo, prsluk za održavanje na vodi, kaciga, vesla, obuća, licencirani vodič-skiper, sigurnosni govor, kupanje u reci…) i boravisnu taksu, koja se placa na recepciji motela.

 

 

PRIJATNO PUTOVANJE I UGODAN BORAVAK ZELI VAM

                                                       ,,ODISEJ1995,,

 

Cenovnik br.22 od 02.07.2020

 

Minimum za realizaciju programa 40 putnika

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja ,,ODISEJ1995,, DOO Nova Pazova, licenca OTP 198/2020.

 

 

 

Kursna Lista

Kursna lista na dan

Ostanite obavešteni

Postanite deo naše email liste