Izdvajamo Popularno Putovanja

KRF 29.04-02.05.2019

KRF

29.04/02.05.2019

 

1.DAN  – BEOGRAD

Polazak u vecernjim casovima. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju, uz kraća usputna zadržavanja zbog obavljanja graničnih formalnosti.

2.DAN – SOLUN

Dolazak u Solun u jutarnjim časovima. Poseta i panoramsko razgledanje grada: obilazak Bele kule, crkve Svetog Dimitrija, Glerijusovog slavoluka, Rotonde, statue Aleksandra Velikog… Odlazak do Zejtinlika-groblja srpskih vojnika iz Prvog svetskog rata. Slobodno vreme za individualno razgledanje ili šoping. Nastavak puta ka Krfu. Ukrcavanje na trajekt. Dolazak na ostrvo Krf u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.DAN – KRF

Dorucak. Polazak ka gradu Krf u jutarnjim časovima i odlazak do crkve Svetog Spiridona.

Slobodno vreme za individualnu šetnju i razgledanje. Fakultativni izlet do Srpske kuće i poseta ostrvu Vido, na kome se nalazi spomen kosturnica poginulih srpskih vojnika iz Prvog svetskog rata. Povratak u hotel. Noćenje.

4.DAN – BEOGRAD

Dorucak. Napustanje hotela. Putovanje ka Igumenici, prevoz trajektom i nastavak putovanja  ka Srbiji. Dolazak u kasnim nocnim ili ranim jutarnjim časovima.

 

 

CENA ARANZMANA: 129 eur

Placanje se vrsi u dinarskoj protivvrednosti po visem prodajnom kursu Erste banke na dan uplate

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Prevoz autobusom visoke turističke klase ( klima, TV, video, DVD, mikrofon)

– Trajekt Igumenica-Krf-Igumenica

– Smeštaj u hotelu 3* na Krfu na bazi 2 noćenja sa doruckom

– Poseta i obilazak Soluna

– Usluge turističkog vodiča tokom celog trajanja putovanja

– Troškovi organizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Fakultativne izlete :

– Srpska kuća /ostrvo Vido  8eur

– Putno zdravstveno osiguranje

– Individualni troškovi

Boravišna taksa  : Od 01.01.2018. u hotelima i privatnom smestaju naplacuje se boravišna taksa. Cene se odnose na smeštajnu jedinicu dnevno. -Takse u hotelima sa 3* iznose 1,50 eura dnevno po sobi. Takse su podložne promenama i plaćaju se na licu mesta (na dan dolaska)

 

NAPOMENE: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od: troškova, rezervacija, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 30 plativih putnika.

 

Minimum za realizaciju programa je 40 putnika

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja ,,ODISEJ1995,, DOO Nova Pazova, licenca OTP 194/2010.

Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. I moguće je izvršiti realizaciju programa uz manji broj prijavljenih putnika uz doplatu ili spajanja sa drugom agencijom

 

Kursna Lista

Kursna lista na dan

Ostanite obavešteni

Postanite deo naše email liste