First Minute Izdvajamo Popularno Priče Putovanja

MORAHALOM-BANJA ERŽEBET 11.05.2019

MORAHALOM

BANJA ERŽEBET

jednodevni izlet 11.05.2019

 

 

Morahalom je grad koji se nalazi oko 20 km jugozapadno od Segedina i oko 15 km od graničnog prelaza Horgoš i ima oko 6.000 stanovnika. Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 14 pokrivenih i 9 otvorenih bazena, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom i povoljnim cenama tokom čitave godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2.200 m2. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak oko 4:30h. Vožnja autoputem ka Morahalomu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Dolazak do banje u prepodnevnim časovima. Kupanje u otvorenim i zatvorenim bazenima, korišćenje saune i ostalih sadržaja prema individualnom interesovanju. Boravak u banji do popodnevnih časova kada je predviđen polazak. Poseta hipermarketima Auchan (bivša Cora), Metro, Praktiker. Slobodno vreme u hipermarketu. Polazak oko 19h. Nastavak putovanja ka Srbiji. Dolazak u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.

 

 

CENA ARANZMANA:      1.490,00 dinara

 

ARANZMAN OBUHVATA:

  • prevoz autobusom turističke klase
  • odlazak do hipermarketa Aushan, Praktiker i Metro
  • usluge predstavnika agencije tokom putovanja
  • troškove ogranizacije putovanja

 

ARANZMAN NE OBUHVATA:

  • putno zdravstveno osiguranje
  • doplatu za celodnevno korišćenje termalnih bazena – ulaznicu, 2300 forinti od 01.02.2019. (oko 7,5-8 evra), plaćanje vodiču u autobusu isključivo u forintama – zamena novca na graničnom prelazu
  • individualne troškove – nepomenute usluge

 

 

 

 

Organizator putovanja: Turistička agencija “ODISEJ1995” iz Nove Pazove – Licenca Ministarstva Turizma OTP 194/2010 od 10.02.2010. godine.

 

 

Kursna Lista

Kursna lista na dan

Ostanite obavešteni

Postanite deo naše email liste