Italija Izdvajamo Popularno Priče

RIM

RIM

10/15.04.2023.

Autobusom 6 dana/ 3 nocenja


RIM – je glavni grad Italije i regiona Lacio, ali i najveći i najbrojniji grad u Italiji sa oko 2,7 miliona stanovnika. Prema legendi, grad su osnovali Romul i Rem 21.aprila 753 godine p.n.e. pa sa pravom nosi ime VEČNI GRAD. Rim je kulturno-istorijski centar Italije i Evrope, a stari deo Rima je pravi muzej na otvorenom u kome se nalaze ostaci drevnih građevina, trijumfalni lukovi, trg sa fontanama, Koloseum…najveći amfiteatar ikada izgrađen u Rimskom carstvu.1.dan – 10.04.2023.
Polazak u ranim popodnevnim satima iz Beograda i Sremske Mitrovice . Putovanje preko Hrvatske i Slovenije. Noćna vožnja sa usputnim pauzama I radi obavljanja granicnih formalnosti…


2.dan 11.04.2023.  RIM
Dolazak u Rim u prepodnevnim časovima. Panoramski obilazak Rima : Via Aurelia, Vatikan, Crkva Sv. Petra, Trastevere, Cirkus Maksimus, Koloseum, Trg Republike, Forumi, Trg Venecije sa spomenikom Otadžbine, Kapitolski Trg. Smeštaj u hotel.Slobodno popodne. Noćenje.


3.dan 12.04.2023 RIM – POMPEJA – NAPULJ – RIM
Doručak. Fakultativni izlet do Pompeje i Napulja: Pompeja je antički lokalitet koji se nalazi 250 km udaljen od Rima. U erupciji vulkana Vezuv, grad je zatrpan pepelom što ga je savršeno sačuvalo do današnjih dana. Razgledanje lokaliteta sa lokalnim vodičem. Po završetku razgledanja odlazak u Napulj, prestonicu južne Italije. Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak ka Rimu u popodnevnim časovima. Dolazak u hotel u večernjim časovima. Slobodno vreme.Noćenje.


4.dan 13.04.2023  RIM – VATIKAN – RIM
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna poseta Vatikanu. Obilazak Vatikanskog muzeja i Sikstinske kapele. Slobodno popodne. U večernjim časovima fakultativni izlet “Rim noću”. Povratak u hotel. Noćenje.


5.dan 14.04.2023 RIM
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u večernjim časovima. Putovanje preko Italije, Slovenije i Hrvatske sa usputnim pauzama radi odmora. Noćna vožnja.


6.dan  15.04.2023 Sremska Mitrovica –  Beograd
Dolazak u Beograd oko podneva.

 

 

 

 

CENA ARANZMANA : 276 eur

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS banke

 

Za decu do 11,99 godina popust na cenu aranzmana je 40 eur.


ARANŽMAN OBUHVATA:
• prevoz turističkim autobusom
• smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom (kontinentalni švedski sto),
• smeštaj u 1/2 i 1/2+1 sobama,
• razgledanja i obilaske prema programu,

  • usluge turističkog vodiča,
    • agencijske usluge


ARANŽMAN NE OBUHVATA:
• gradsku komunalnu taksu u Rimu (uključujući i okolinu) koja je stupila na snagu 01.09.2014.i to: za hotele sa 3* – 4.00€ dnevno po osobi, a za hotele sa 4* – 6.00€ dnevno i plaća se na recepciji hotela,
• fakultativne izlete,
• međunarodno zdravstveno osiguranje

 

FAKULTATIVNI IZLETI SU:
• Vatikan
• Rim noću
• Pompeja, Napulj

NAKNADNO CE BITI OBJAVLJENE CENE ZA IZLETE!!!


Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 putnika. Minimum za realizaciju programa putovanja je 40 putnika.

 

VAZNO!!! Ukoliko se cene goriva ili hotelskih usluga u narednom periodu povecaju za vise od 10 % Organizator putovanja ce biti prinudjen da  koriguje cenu aranzmana. Putnik u tom slucaju ima prava da odustane od putovanja ukoliko mu nova cena aranzmana ne bude odgovarajuca.. Sve promene ukoliko do njih uopste i dodje bice pravovremene i svi putnici ce biti na vreme obavesteni.Program  br . 17  od 09.11.2022.


Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja turističke agencije ,, Odisej

1995,, d.o.o. licenca OTP 172/2021 kategorija A

 

 

Kursna Lista

Ostanite obavešteni

<p>[:sr]Postanite deo naše email liste[:en]Postanite deo naše email liste</p>