Grčka Izdvajamo Nei Pori

Vila ALEKS – 10 noćenja

NEI PORI  je turističko letovalište smešteno u podnožju planine bogova – Olimp, u neposrednoj blizini Platamona, i jedno od popularnijih u oblasti Pieria. Samo mesto čine stari i novi deo, koja razdvaja crkva.
Peščana plaža koja se pruža duž celog mesta, kristalno more, uređeno šetalište sa mnoštvo kafića, barova, taverni, prostrane ulice, prodavnice, zabavni park za decu i još mnogo sadržaja pružiće Vam miran, nezaboravan i ispunjen odmor.

VILA ALEKS je kuća moderne arhitekture, koja pleni svojom elegancijom. Nalazi se u novom delu letovališta Nei Pori, u blizini centra, 120m od prelepe duge peščane plaže. Raspolaze sa 1/2,1/3 studijima. Svi studiji imaju TV i klimu , koja je uračunata u cenu. Vila poseduje besplatnu Wi-Fi konekciju.

 

 

NAZIV VILE TERMIN 31.05. – 10.06. 10.06.  – 20.06. 20.06. – 30.06. 30.06. – 10.07. 10.07. – 20.07. 20.07. – 30.07. 30.07. – 09.08. 09.08. – 19.08. 19.08. – 29.08. 29.08. – 08.09. 08.09. – 18.09. 18.09. – 28.09.
VRSTA STD
ALEX 1/3 STD 110 140 165 190 200 210 210 210 185 140 115 90
1/2 STD 120 160 189 225 235 265 265 265 225 170 140 99
               CENE SU IZRAŽENE U EUR ZA SMESTAJ+PREVOZ PO OSOBI

 

                                                            

LEGENDA:

1/ 2 STD – dvokrevetni studio

1/ 3 STD – trokrevetni studio

 

PROGRAM PUTOVANJA:

  1. Dan Beograd (blok 42 Novi Beograd) – sastanak putnika minimum pola sata pre predviđenog polaska. Polazak autobusa u 19 h

( Molimo putnike da kontaktiraju agenciju dva dana pre polaska na put , radi potvrde tačnog vremena polaska). Noćna vožnja sa

kraćim usputnim odmorima.

  1. – 11. Dan – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u izabranom objektu na bazi noćenja.
  2. Dan- napuštanje objekta, polazak u 18:00 časova po lokalnom vremenu (na dan polaska će biti potvrđeno tačno vreme

povratka) Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

  1. Dan Beograd – dolazak na polazno odredište u jutarnjim časovima.

 

POPUSTI I DOPLATE:

Deca od 0-2 godine imaju besplatan boravak i ne koriste nikakve usluge;
Dete od 2-10 godina na zajedničkom ležaju plaća 60 EUR i ima svoje sedište u autobusu;
Deca od 2-10 godina koja imaju sopstveni ležaj imaju popust 20% i imaju svoje sedište u autobusu, nasopstvenom prevozu 10% popusta;

Popusti važe uz pratnju minimum dve odrasle osobe;

Putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju umanjenje 30 EUR po osobi na osnovnu cenu, osim za smene

označene * (zvezdicom);

Putnici koji spajaju dve smene na autobuskom prevozu imaju umanjenje 30 EUR po osobi za drugu smenu;

Putnici koji koriste paket aranžman sa autobuskim prevozom imaju umanjenje od 10 EUR po osobi, za smene

sa * (zvezdicom) 5 EUR po osobi, ako putovanje započinju od Pojata do Vranja.

MESTO POLASKA:      ODRASLI:                         DECA do 10 god.

NOVI SAD ……………………..60 EUR……………….50 EUR ( Parking ispred Sajma, u 17.30 h – minimum 20 putnika )

BEOGRAD …………………….55 EUR………………..45 EUR (Parking preko puta »Buvlje pijace« na Novom Beogradu, u 19.00 h)

NIŠ ……………………………….45 EUR……………….40 EUR (Preko puta motela Nais – autoput, u 23.30 h)

 

Aranžman je rađen na bazi 40 putnika, u suprotnom krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma

polaska.

 

ARANŽMAN OBUHVATA: *smeštaj na bazi najma u izabranoj vili/hotelu na bazi 10 noćenja/11 dana; *prevoz, *turistički vodič –pratilac; *organizaciju puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

*međunarodno putno osiguranje

* individualne troškove

 

USLOVI PLAĆANJA: Cene su izražene u Eur plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Erste banke na dan uplate, Rezervacija je konačna uplatom akontacije.Minimalna uplata, bez obzira na način plaćanja je 40% od ukupne cene aranžmana

  1. UPLATA U CELOSTI – Akontacija 40% prilikom prijave ostatak dinamikom i iznosima po želji korisnika usluga, sa time da je celokupan iznos uplaćen najkasnije 15 dana pre početka letovanja.
  2. UPLATA NA RATE Čekovima građana– Akontacija 40% prilikom prijave. Preostali iznos deli se na jednake mesečne rate, bez kamate počev od meseca koji sledi onom u kome je uplaćena akontacija, tako da poslednja rata ne može dospevati posle 15.12.2017. godine.

 

NAPOMENA: U objekat se ulazi prvog dana boravka posle 14.00 časova, isti se napušta poslednjeg dana boravka do 09:00časova (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u čist i spremljen objekat, tokom svog boravka sami vode računa o higijeni. Objekat nije opremljen peškirima , niti higijenskim sredstvima. Smeštajne jedinice su prema tabeli kategorisane po broju kreveta, odnosno, dozvoljenom broju osoba za smeštaj u istim. Ukoliko se broj najavljenih

gostiju ne slaže sa brojem ležaja u smeštajnoj jedinici potrebno je dobiti posebno odobrenje od strane organizatora. Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner.

VAŽNO!!! Za putnike koji putuju sopstvenim prevozom – po uplati celokupnog iznosa putnici preuzimaju vaučer.

Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga bude zadržan na državnoj granici, agencija ne snosi odgovornost ne dolaska putnika na željenu destinaciju, i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza po odredbama Opštih uslovaputovanja.

* Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

* Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave

*Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije

*Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju

nedovoljnog broja prijavljenih putnika i drugih objektivnih okolnosti otkaže putovanje ili ga realizuje u saradnji sa drugomagencijom o čemu je dužan obavestiti putnika najkasnije pet (5) dana pre predviđenog početka putovanja.Organizator putovanja zadrzava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

NAPOMENA: ZBOG FIZIČKE NEMOGUĆNOSTI PRILAZA VILAMA, AUTOBUSI SE ZAUSTAVLJAJU NA VELIKIM PARKINZIMA (oko 50-100m do Vila) PUTNICI SAMI NOSE PRTLJAG U DOLASKU I ODLASKU OD AUTOBUSA DO VILA .

Za sve usmene informacije, koje su van kataloškog opisa, bilo od strane subagenata, kao i od strane radnika u samoj agenciji, organizator ne snosi odgovornost.

Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo na korekciju cena.

 

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja ,,ODISEJ1995,, doo i YUTA-e

Licenca OTP 194 od 10.02.2010

Kursna Lista

Kursna lista na dan

Ostanite obavešteni

Postanite deo naše email liste